Sähköasennukset ja -suunnittelut ammattitaidolla
Järvenpäässä ja Uudellamaalla

Yhteystiedot

KaJo-Sähkö Oy Järvenpäästä toteuttaa sähköasennukset ja -suunnittelut Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla vahvalla usean vuoden sekä kohteen kokemuksella.

Toteutamme sähköasennukset pienistä korjauksista suurempiin uudiskohteisiin. Hoidamme niin saneeraus- kuin uudisrakennuskohteet. Ammattilaisen toteuttama asennuspalvelumme takaa asiakkaalle huolettoman ja luotettavan lopputuloksen.

Pyydä tarjous!

Pienet ja suuret sähköasennukset

Palvelumme takaa toimivan lopputuloksen, olipa kyse sitten kylpyhuoneen tai liiketilojen remontoinnista tai vaikkapa uudiskohteen sähköasennuksista. Teemme sähköasennustöitä huoneistosaneerauksissa, ravintoloissa, liiketiloissa sekä muissa kohteissa monipuolisesti. Laaja tarvikevalikoimamme takaa, että löydämme sinulle oikeat tuotteet aina valaisimista ryhmäkeskuksiin.

Tilaa sähköasennus ammattilaiselta

Sähkösuunnittelu osaaviin käsiin

Oletko parhaillaan rakentamassa omakotitaloa, tai onko unelmakotisi rakentaminen suunnitteilla lähitulevaisuudessa? Meiltä saat sähkösuunnittelun, piirustukset ja sähköurakoinnin – kaikki samasta paikasta vaivattomasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin suunnitellaan juuri sinun kotiisi sopivat ratkaisut.

Yhteystietomme löydät täältä!