Ilmalämpöpumput Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa sekä muualla Uudellamaalla

Yhteystiedot

KaJo-Sähkö Oy Järvenpäästä myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput luotettavasti ja ammattitaitoisesti koko Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Lisää kotisi asumismukavuutta tai paranna toimistosi työskentelyolosuhteita asennuttamalla ilmalämpöpumppu! Ilmalämpöpumpun avulla tilat lämpiävät tehokkaasti ja lämmityskustannuksia pienentäen. Kesän helteillä ilmalämpöpumppu puolestaan pitää tilat miellyttävän viileinä kovimmillakin helteillä.

Valikoimistamme löydät Mitsubishi Electric-, Toshiba Polar- ja Toshiba Seiya Plus -ilmalämpöpumput edullisesti ja luotettavasti. Ilmalämpöpumput voit hankkia meiltä 12 kuukauden korottomalla maksuajalla!

Lue lisää ja pyydä tarjous!

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput ovat laadukkaita uuden ajan ilmalämpöpumppuja, jotka kuuluvat parhaaseen mahdolliseen energialuokkaan. Ilmalämpöpumpuissa on uusi ympäristöystävällinen kylmäaine, kaksoissiiveketeknologia, infrapunalla toimiva ilmanpuhdistustoiminto, sisäänrakennettu Wi-Fi-sovitin ja useita muita vakiona tulevia lisävarusteita. Valittavissa on neljä eri väriä.

Toshiba Polar ja Seiya Plus -ilmalämpöpumput

Toshiba Polarin erinomainen energialuokka A+++ on suunniteltu tuomaan optimaalista mukavuutta lämmitykseen sekä selvää säästöä energiankulutukseen. Tyylikästä ja ultrahiljaista laitetta voidaan käyttää jopa äärimmäisissäkin olosuhteissa puhdistamalla jää ulkoyksiköstä kaukosäätimen painikkeella. Polar on saatavilla koossa 25 ja sitä voi ohjata myös älylaitteilla.

 

Toshiba Seiya Plus -malliston energiatehokkuus on A++. Seiyan hiljainen toimintatila antaa käyttäjälle mahdollisuuden vähentää ulkoyksikön äänitasoa, ja sisätiloissa voi käyttää äänetöntä tilaa. Vakiovarusteena on infrapunakaukosäädin. Lisävarusteena on saatavilla maksuton älysovellus, jonka avulla Toshiba Seiyaa voi ohjata mistä ja milloin tahansa. Helppokäyttöinen sovellus toimii sekä älypuhelimen että tabletin välityksellä.

Hinnasto (sis. alv 24 %)

 • Mitsubishi Electric LN25 -ilmalämpöpumppu perusasennettuna

  2300 €

 • Mitsubishi Electric AP25 -ilmalämpöpumppu perusasennettuna

  2090 €

 • Toshiba Polar 25 -ilmalämpöpumppu perusasennettuna

  2350 €

 • Toshiba Seiya Plus 10 -huoneilmajäähdytin perusasennettuna

  1740 €

 • Toshiba Seiya Plus 13 -huoneilmajäähdytin perusasennettuna

  1840 €

 • Mitsubishi Electric HR25 -huoneilmajäähdytin perusasennettuna

  1740 €

 • Mitsubishi Electric HR35 -huoneilmajäähdytin perusasennettuna

  1790 €

 • Mitsubishi Electric FT25 -ilmalämpöpumppu perusasennettuna

  2200 €

 • Fi-suojakotelo asennettuna

  210 €

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput Kerava, Tuusula

Asennukset

Huolehdimme ilmalämpöpumppujen myynnin lisäksi niiden asennuksen paikalleen kotiisi tai toimistoosi.

ilmalämpöpumppujen lisävarusteet

Lisävarusteet ja huolto

Saat meiltä myös ilmalämpöpumppujen lisävarusteet ja huollot.