Ilma-vesilämpöpumppu asiantuntijasi Keravalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa

Yhteystiedot

KaJo-Sähkö Oy Järvenpäästä myy ja asentaa ilma-vesilämpöpumput Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla. Toimimme luotettavasti usean vuoden tuomalla kokemuksella.

Ilma-vesilämpöpumppua käytät lämmitykseen ja veden lämmittämiseen olemassa olevan lämmitysjärjestelmäsi rinnalla. Näin säästät energiaa ja lisäät asumisen mukavuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Energiansäästöä ja mukavuutta ilma-vesilämpöpumpulla

Ilmavesilämpöpumppua käytetään lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Se voidaan asentaa olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle sekä omakotitaloihin että isompiin kiinteistöihin käytetystä lämmönlähteestä riippumatta. 

Ilma-vesilämpöpumpun avulla säästät energiaa ja lisäät asumisen mukavuutta. Saat meiltä Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput asennettuna ammattitaidolla.

Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput meiltä

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput. Mitsubishin ilma-vesilämpöpumput on varustettu portaattomalla invertteritekniikalla ja täysin uudella säätöjärjestelmällä. Nämä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden. Lämmität myös tarvittavan käyttöveden parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. 

Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja on saatavilla useita erilaisia malleja ja kokoja. Löydämme varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Lue lisää maahantuojan sivuilta