Aurinkosähkö ja aurinkosähköjärjestelmät Järvenpäästä Uudellemaalle

Yhteystiedot

KaJo-Sähkö Oy Järvenpäästä tuo aurinkosähkön luoksesi Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla. Myymme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät niin yrityksille kuin kotitalouksillekin.

Säästä energiakustannuksissasi ja asennuta kotiin tai toimistoon aurinkosähköjärjestelmä. Tulemme mielellämme ilmaiselle arviointikäynnille paikan päälle arvioimaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Tilaa ilmainen arviointikäynti

Ilmaista sähköä suoraan auringosta

Aurinkosähköjärjestelmä hyödyntää auringon energian varhaisesta kevättalvesta pitkälle syksyyn. Aurinkosähköjärjestelmän avulla voit käyttää saastuttamatonta ja ilmaista aurinkoenergiaa kotisi sähköntuottoon. 

Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja. Aurinkosähkön tuottajana teet siis sekä ekologisen valinnan että hidastat energiakustannustesi nousua. Järjestelmä kootaan aina asiakkaan ja kohteen tarpeen mukaisesti. Tulemme paikan päälle arvioimaan parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Scanoffice-aurinkosähköjärjestelmät meiltä

Aurinkosähkön pientuotannon edellyttämä tekniikka on kehittynyt todella nopeasti ja laitteistojen hintataso on aiempaa edullisempi. Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on myös tehty helpoksi: saat kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät yhdestä ja samasta paikasta! 

Myymme Scanoffice Premium -aurinkosähköjärjestelmät, jotka sisältävät aurinkosähkön tuotantoon tarvittavat laitteet ja tarvikkeet ruuveja ja muttereita myöten. Saat meiltä tuotteen käyttövalmiina ja paikalleen asennettuna. Sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. 

Tilaa ilmainen kartoitus